Infraroodverwarmen.nl

Geniet, en haal ook tijdens de koude winterdagen de zonnewarmte in huis.


ONZE DIENSTEN 

Maxxinno is producent en wereldwijd distributeur. Wij leveren als specialist in infrarood verwarming een alles vervangende hoofdverwarming en informeren aan particulieren, bedrijven, overheden en aan ons gelieerde bedrijven. Onze producten garanderen meetbare resultaten qua comfortabele en exacte temperaturen naast een positief effect op ieders gezondheid. 

Anno 1999 "thinking out of the box". Tijden veranderen, het milieu en het eindigen van fossiele brandstoffen maken dat er veel moet veranderen. Ook consumenten beginnen inmiddels hogere eisen te stellen.

Naast onze inmiddels meer dan 40 gecertificeerde dealers binnen de Benelux landen worden onze producten ook buiten Europa verdeeld. De productie zelf vindt plaats in Duitsland vanwaar onze producten ook grotendeels direct verzonden worden naar eindgebruikers en installateurs.

Er bestaat een grote diversiteit tussen onze afnemers. Naast vele particuliere woningen, winkels, kantoren, ziekenhuizen, overheden en bedrijven leveren we bijv. ook aan de utiliteit. Het meest trots zijn we op het feit dat we voor de NS de grootste fietsenstalling ter wereld mochten verwarmen. Een fietsenstalling in Hoog Catharijne waar maar liefst meer dan 17000 fietsen gestald kunnen worden. Landelijk hebben we voor de NS ook al meerdere andere locaties verwarmt. Meer succesvolle projecten vindt u op onze website.

We nemen zowel particulieren als bedrijven graag mee naar “Het nieuwe verwarmen”.

Sinds de oprichting in 1999 hebben we voor onze vele duizenden klanten het verschil mogen maken. Hierdoor hoeven we het wiel niet steeds opnieuw uit te vinden en daarom kunnen we de voor u de beste, snelste en meest voordelige oplossing bieden op het gebied van verwarmen. De weg naar ook úw oplossing verloopt volgens ons vaste stappenplan: informeren, adviseren en aanbieden. Zo weet u exact waar u aan toe bent. Vanaf het eerste advies tot aan wanneer zaken gerealiseerd worden, heeft u de zekerheid van een partner die met u meedenkt en meewerkt aan uw succes “in het nieuwe verwarmen”.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning of bedrijf?
Of bent u op zoek naar projectverwarming?
Hier vindt u enkele van onze projecten.


Bent u ook enthousiast geworden over de mogelijkheden van verwarmen samen met Maxxinno? Benieuwd naar de volgende stap in verwarmen? Neem dan contact met ons op middels het contactformulier voor het maken van een afspraak. Een e-mailbericht kan natuurlijk ook, info@maxxinno.nl.

Meer weten? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

Tot gauw, en een warme groet,

Maxxinno

 

Op alle teksten, logo's en afbeeldingen van Maxxinno berust auteursrecht. Het is zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Maxxinno niet toegestaan teksten, ontwerpen, informatie, beeldmateriaal en/of foto's dat wordt getoond middels Maxxinno en aan alle aan haar gelieerde websites op enigerlei wijze te kopiëren of verspreiden. 

E-mailen
Bellen
Map
Info