Infraroodverwarmen.nl

Geniet, en haal ook tijdens de koude winterdagen de zonnewarmte in huis.

ONS BEDRIJF

 

Maxxinno passeert de verwarmingstechniek met grote sprongen en presenteerde in 1999 

 

HET NIEUWE VERWARMEN DOOR MAXXINNO


Maxxinno is de bedenker van het accumulerend infrarood verwarmen, tegenwoordig ook wel o.a. infrarood panelen of infrarood verwarming genoemd, in de vorm van een paneel. Het ontwikkelen hiervan vond plaats in 1999, waarna het 3 jaar later voor het eerst in de praktijk werd getest in een woning, een kantoor en in een winkel.

Tijdens deze periode is overduidelijk gebleken dat stralingswarmte niet goed regelbaar was met een conventionele thermostaat. Gedurende twee jaar heeft Maxxinno een unieke techniek ontwikkeld voor in haar eigen thermostaat die speciaal bedoeld is voor het verwarmen op basis van HF-infrarood. Maxxinno voert alleen haar eigen, volledig gecertificeerde en geteste producten.

Maxxinno staat voor revolutionaire innovaties en is sinds 1999 een bedrijf met een diversiteit aan producten waarbij hoogfrequent infrarood een zeer belangrijke rol speelt. Hi-end producten op het gebied van een groot comfort voor mens en dier, gekoppeld aan milieu en energiebesparende aspecten. Sinds 1999 zijn we gestart met de ontwikkeling van deze nieuwe verwarming in de vorm van een plafondpaneel en sinds meerdere jaren brengen we succesvol onze producten op basis van infraroodpanelen op de markt.

Door onze inmiddels flinke dosis ervaring en opgedane expertise bij vele opdrachtgevers, mogen we ons alweer 15 jaren marktleider noemen in het nieuwe verwarmen. Sinds 5 tot 6 jaar worden we wereldwijd veelvuldig gekopieerd, maar bij lange na niet geëvenaard. 

Onder onze klanten bevinden zich o.a. architecten, installateurs, wooncorporaties, projectontwikkelaars, mkb, mkb+, retail, health & care, agricultuur, horeca, vele particulieren etc. Maxxinno infraroodpanelen zijn ook in principe overal en altijd succesvol toepasbaar. Meer techniek vindt u op www.infraroodverwarming.tech

Maxxinno treed sinds 1999 ook op als ambassadeur voor HF-Infraroodverwarming. 
Het verwarmen van het systeem vindt zijn oorsprong door hoogfrequente trillingen c.q. wrijving te veroorzaken middels moleculen die zich bevinden in alle fysieke materialen. In beginsel presenteerden we het product in de markt als infraroodverwarming, maar een betere omschrijving is "accumulerend" verwarmen. Accumulerend verwarmen is het opnemen van warmte bij wanden, vloeren, meubelen etc. Dat is de reden dat we het installeren als plafond verwarming prefereren. Door vanuit het plafond te verwarmen bereikt u namelijk de meeste m2 vloeroppervlak. 

Het product is dankzij het grote warmte-spreidingsvlak van 160° en met een reikwijdte van ongeveer 3,5 meter (meetbaar) uniek en nooit geëvenaard. Dankzij deze unieke combinatie is het mogelijk dat u vele m2 vloeroppervlak kunt verwarmen met één enkel iHeatpanel. Daarom spreken wij van Maxxinno... van een infrarood hoofdverwarming.

Om de integriteit van Maxxinno extra te onderstrepen, en dit ook aan te tonen, bezitten we de vele tests en certificaten van officiële, geen belanghebbende professionele instellingen. Deze documenten liggen voor iedereen ter inzage op ons kantoor. Vraag er gerust naar.

Een hoofdverwarming koopt men nu eenmaal niet even online.

Mocht u vragen hebben omtrent ons infrarood-verwarmen of mocht u een specifiek advies voor uw ruimte wensen, dan bent u natuurlijk van harte welkom op ons kantoor. Hiervoor nemen we uitgebreid de tijd, dus maak een afspraak zodat u een wachttijd wordt bespaard.

Afspraken vinden plaats tijdens onze kantoortijden. Deze zijn van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur. 

U kunt deze rechtsboven op deze pagina aanvragen.


U BENT WELKOM IN ONZE WERELD WAAR COMFORT, GEZONDHEID, BESPARING EN MILIEU HAND IN HAND GAAN!


 

Op alle teksten, logo's en afbeeldingen van Maxxinno berust auteursrecht. Het is zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Maxxinno niet toegestaan teksten, ontwerpen, informatie, beeldmateriaal en/of foto's dat wordt getoond middels Maxxinno en aan alle aan haar gelieerde websites op enigerlei wijze te kopiëren of verspreiden. 


E-mailen
Bellen
Map
Info